Hälsoportalen - Små hjärtan

Slappna av i kropp och själ

Mina tjänster


Reiki healing

Är en form av healing som sker med handpåläggning och det behöver inte betyda att man har någon religiös tro eller övertygelse. 

Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituell eller inte. 

Det är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki fyller på energiförrådet och arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser.
Angelic Flush Healing

Detta är en kraftfull energihealing som går ner på djupet, spolar igenom meridiansystemet samt tillför kraft från ärkeänglarna Mikael och Raphael. 
Distanshealing

Innan behandlingen startar kontaktar jag dig. Själva behandlingen går till så att du sitter eller lägger dig bekvämt. Det ska vara behagligt och rogivande. Jag ringer upp dig efter behandlingen och stämmer av.

 


Änglamassage

Är en mjuk massage som även passar dem som har fibromyalgi och reumatism. Det löser upp spänningar och smärta i kroppen samtidigt som rörelserna arbetar efter meridianer och frigör kroppens energiflöde. Det kan kännas som en dans med fasta, långa rörelser. 

En mycket kraftfull massage där änglarna ständigt är närvarande!

 Regndroppsmassage

Detta är en form av medicinisk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där eteriska oljor från Young Living används.

Den är mycket effektiv mot rygg-och nackproblem, ditt immunförsvar, din sömn och att hjälpa kroppen att läka. Behandlingen är från början framtagen för behandling mot skolios och andra rygg besvär. Det visade sig att den även har god effekt på flera andra problem. Detta genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska så kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturliga beståndsdelar.


Helande regndroppsmassage

 Det är samma massageutförande som i regndroppsmassage. Men här arbetar jag samtidigt med healing som grundar och balanserar både din fysiska och mentala kropp 
Privatsittning 

Vid en privatsittning är det endast du och jag. Där används jag som en länk mellan andevärlden och dig. Du får möjligheten och glädjen att möta nära och kära som finns på den andra sidan, få viktig vägledning och budskap.


 
Husrening

Har du problem med att det händer onaturliga saker eller har du en obehagskänsla?

Upplever du en närvaro i ditt hem som du vill ha hjälp med att förstå? Det kan vara så att en ande har fastnat mellan vår värld och andevärlden och behöver hjälp att komma vidare in i ljuset. Det kan vara en avliden släkting som är på besök och vill göra dig medveten om att den är där. 

Jag kommer hem till er bostad och känner in vad det är som påverkar dig/er. När undersökningen är klar gör jag en rening av bostadens energi och hjälper eventuella andar som sitter fast.Reinkarnation

Alla bär vi på minnen från tidigare liv. 

Både positiva och negativa minnen styr oss och skapar mönster och vanor.

Här kan du själv ge dig en chans att frigöra dina rädslor och öka din självinsikt.

En del vill göra en reinkarnation av nyfikenhet och för att man vill veta vem man har varit i tidigare liv. Under reinkarnationen är du medveten om allt som händer och att du bara betraktar situationen.
Tarot- eller Orakelkortläggning

 Här är det viktigt att poängtera att jag inte utger mig för att vara en siare.

Jag tolkar korten intuitivt med hjälp av bilder och symboler, som en neutral kanal.

Kiromanti

Handtydning.